جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام

مرغ رو در این مایه بغلتانید ، در ظرف رو بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابونین . چند بار زیر و رو کنین ، تیکه های مرغ رو لوله کنین و …
مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:
سینه و ران مرغ پوست و استخون گرفته ۱کیلو
سیر کوبیده ۳ تا ۴ حبه
پیاز کوچیک پوست گرفته ۱۰-۱۲ عدد
گوجه فرنگی کوچیک ۸-۱۰ عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده ۱-۲ عدد
نعنای خشک ۱قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل مشکی به اندازه لازم
روش درست کردن :
روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل مشکی و سیر رو در ظرف در داری بریزین و مخلوط کنین ، بعد مرغ رو در این مایه بغلتانید ، در ظرف رو بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابونین . چند با زیر و رو کنین .
تیکه های مرغ رو لوله کنین و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یه در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشین.
سیخا رو روی آتیش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتیش بدین و نمک بپاشید . دقت کنین کباب خشک نشه .
نوش جون ، التماس دعا
آشپزی افطار سیمرغ غذاای مناسب سحری