مرغ رو در این مایه بغلتانید ، در ظرف رو بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابونین . چند بار زیر و رو کنین ، تیکه های مرغ رو لوله کنین و …

 

 

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخون گرفته                           ۱کیلو

سیر کوبیده                                                                  ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچیک پوست گرفته                                                 ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچیک                                                        ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 ۱-۲ عدد                                   

نعنای خشک                                                                ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه                                                                 ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه

نمک و فلفل مشکی                                                         به اندازه لازم

 

 

روش درست کردن :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل مشکی و سیر رو در ظرف در داری بریزین و مخلوط کنین ، بعد مرغ رو در این مایه بغلتانید ، در ظرف رو بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابونین . چند با زیر و رو کنین .

تیکه های مرغ رو لوله کنین و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یه در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشین.

سیخا رو روی آتیش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتیش بدین و نمک بپاشید . دقت کنین کباب خشک نشه .

نوش جون ، التماس دعا

آشپزی افطار سیمرغ غذاای مناسب سحری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *